Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Groesbeek

Zoekt u een tekstschrijver in Groesbeek? Iemand die thuis is in alle aspecten van publicatie op het web: zowel het schrijven zelf als zaken als conversie en optimalisatie voor zoekmachines? Dan hebt u in TextMakelaar gevonden wat u zocht. Wij houden ons al jaren bezig met alle aspecten van webteksten. We nemen opdrachten aan van zowel particulieren als bedrijven en instanties uit heel Nederland, ook uit Groesbeek en omgeving. Zowel kleine als heel grote opdrachten zijn bij ons van harte welkom.

Tekstbureau Groesbeek

Om maatwerk te leveren, werken we nauw met u samen. Wat is het doel van uw website? Hoe wordt dat het beste bereikt? Uit wat voor mensen bestaat uw doelgroep? Hoe spreekt u die aan? Wat wilt u uitdragen? Wij denken met u mee en zetten uw wensen en ideeën om in doeltreffende teksten. Teksten die uw mogelijke publiek, al of niet in Groesbeek, aanspreken en informeren, amuseren of aanzetten in actie te komen; gebruik te maken van uw producten bijvoorbeeld, of zich op uw nieuwsbrief te abonneren of een goed doel te steunen.

Offerte aanvragen

Ons basistarief bedraagt € 0,035 per woord. Voor spoedopdrachten (tot tienduizend woorden in twee dagen) rekenen we € 0,045 per woord. Wilt u een offerte aanvragen? Vult u daarvoor het formulier op deze website in. Liever eerst een en ander doorspreken in een persoonlijk gesprek? Dat kan op telefoonnummer 085 - 065 41 98. Mailen kan natuurlijk ook: info@textmakelaar.nl.

Neem voor meer informatie contact met ons op