Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Goor

Zoekt u in Goor een tekstschrijver die een frisse wind kan bazen door uw webcontent? Of start u een nieuwe webshop op en heeft u hulp nodig bij het schrijven van de product- en categorieteksten? TextMakelaar neemt u graag het schrijfwerk uit handen en kan u van dienst zijn bij het schrijven van zowel nieuwe teksten als bij het herschrijven of redigeren van bestaande tekst. Wij zijn gespecialiseerd in webcontent, of dat nu gaat om de teksten voor uw webshop of om het schrijven van blogartikelen of persberichten.

Tekstbureau Goor

Ons virtuele tekstbureau werkt met een schrijverscollectief en ons werkgebied beslaat daardoor heel Nederland. Onze schrijvers kunnen dus ook voor u in Goor aan de slag. TextMakelaar heeft veel ervaring en heeft al voor veel verschillende opdrachtgevers geschreven. Onze schrijvers zijn uiteraard volledig op de hoogte van de meest recente SEO-technieken, zodat zij teksten schrijven die enerzijds geoptimaliseerd zijn voor de vindbaarheid in zoekmachines en anderzijds ook aantrekkelijk, pakkend en prettig leesbaar zijn voor uw bezoekers.

Offerte aanvragen

Wilt u uw webcontent door ons laten verzorgen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een tekstschrijver in Goor door het offerteformulier op onze website in te vullen. Wij hanteren een standaardtarief van €0,035 per woord voor een standaardtekst en €0,045 per woord wanneer uw opdracht haast heeft. In dat geval leveren wij teksten tot 10.000 woorden binnen twee werkdagen aan. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 - 065 41 98 of door te mailen naar info@textmakelaar.nl.

Neem voor meer informatie contact met ons op