Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Blogberichten laten schrijven

Een zakelijke blog bijhouden op uw website is een effectieve methode om meer bezoekers op uw site te krijgen, en daarmee ook meer potentiële klanten. Met een goed, pakkend blogartikel kunt u uw klanten imponeren en maakt u met uw bedrijf een goede indruk. Als het blogbericht daarnaast zoekmachinevriendelijk is opgesteld, verhoogt het ook nog eens uw vindbaarheid en uw positionering in Google. Redenen genoeg dus om met regelmaat een nieuw blogartikel op uw site te plaatsen. Maar in het schrijven van zo'n tekst gaat tijd zitten. Tijd die u wellicht liever aan iets anders besteedt. U kunt daarom bij TextMakelaar ook uw blogberichten laten schrijven.

Uw expertise door ons verwoord

U weet zelf als geen ander hoe u uw bedrijf en uw diensten of producten het beste kunt aanprijzen en wellicht denkt u dat u daarom het beste zelf uw blogartikelen kunt schrijven. Het is echter onze ervaring dat blogberichten laten schrijven door een professionele tekstschrijver effectiever is. Ten eerste kost het onze tekstschrijvers minder tijd en moeite om een goede en pakkende tekst te schrijven, simpelweg omdat schrijven onze expertise is. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in webteksten en kunnen wij uw teksten SEO proof maken. Dat betekent dat wij rekening houden met bepaalde zoekwoorden in de tekst, waardoor uw website beter scoort in Google.

Goedkoop of duurkoop

Uw blogberichten laten schrijven kost uiteraard geld. Wellicht kiest u er daarom voor om het zelf te doen en zo de kosten voor een tekstschrijver uit te sparen. Onze tekstschrijvers schrijven blogartikelen echter een stuk sneller dan onze klanten. En aangezien tijd voor u als ondernemer geld is, blijkt zelf uw blogartikelen schrijven toch vaak duurkoop te zijn. Bovendien levert TextMakelaar uw teksten tegen scherpe tarieven, waardoor blogberichten laten schrijven door ons zeer aantrekkelijk is. Wij schrijven uw tekst tot 20.000 woorden binnen 5 werkdagen namelijk tegen het lage tarief van €0,04 per woord.

Haastige spoed

Wanneer er haast geboden is, kan het schrijven van een kwalitatief hoogwaardig blogartikel voor heel wat stress zorgen. Zeker wanneer schrijven niet uw vak is. Wij nemen het schrijfwerk daarom graag van u over. TextMakelaar is gespecialiseerd in alle soorten webteksten en een spoedopdracht tot 10.000 woorden kunnen wij binnen 2 werkdagen gereed hebben tegen een tarief van €0,04 per woord. Wilt u het eerst eens uitproberen? Dan bieden wij u eenmalig een introductietarief van €0,022 per woord voor een tekst tot 5.000 woorden. Mail voor meer informatie naar info@textmakelaar.nl of bel 085 - 065 41 98.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op