Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Converterende teksten

Conversie is een veelvuldig gebruikt begrip bij internet marketing. Letterlijk betekent het omzetting en toegepast in de marketing houdt conversie in dat een bepaald doel wordt behaald. Wanneer het gaat om converterende teksten, dan betekent conversie dat bezoekers van uw website aangezet worden tot actie. U wilt bijvoorbeeld dat ze uw product kopen of gebruik maken van uw diensten, maar het kan ook gaan om het abonneren op een nieuwsbrief of het aanvragen van informatie. Een converterende tekst is in dat opzicht als een verkoper in een winkel, hij moet de klant overtuigen om te doen wat u wilt.

De doelgroep bereiken

Voordat u echter uw klanten met pakkende teksten kunt overhalen tot het kopen van uw product, moet u er wel eerst voor zorgen dat uw doelgroep uw website kan vinden. Goede converterende teksten sporen daarom niet alleen uw bezoekers aan tot actie, maar spelen ook in op de voorkeuren van zoekmachines zoals Google. Hierdoor stijgt uw positie in de zoekresultaten, waardoor u meer potentiële klanten naar uw site trekt. Uw webteksten moeten daarvoor wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. TextMakelaar is gespecialiseerd in webteksten en neemt het schrijfwerk daarom graag van u over.

Wat wil Google

Zoekmachines beoordelen een website op de content. Het is daarom van belang dat de teksten op uw site uniek zijn. Ook moeten converterende teksten geschreven worden rondom bepaalde zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf en uw doelgroep. Dit moet zorgvuldig gebeuren, want als u het gebruik van zoekwoorden overdrijft ontstaat er een over-geoptimaliseerde tekst die niet leesbaar is. TextMakelaar werkt met een collectief van ervaren schrijvers, die precies weten hoe ze uw converterende teksten het beste kunnen opstellen. Wilt u meer weten? U kunt ons altijd mailen op info@textmakelaar.nl of bel naar telefoonnummer 085 - 065 41 98.

Transparante werkwijze

TextMakelaar werkt met passie en taalkundige finesse aan alles soorten webteksten, waarbij kwaliteit voor onze schrijvers altijd voorop staat. Wij hebben voor ieder specialisme een schrijver in huis en kunnen uw teksten in korte tijd leveren. Onze werkwijze is transparant, zodat u weet wat u kunt verwachten. Wij hanteren vaste tarieven voor alle teksten:

  • Het standaardtarief is €0,04 per woord. Levering van een tekst tot 20.000 woorden kan binnen 5 werkdagen.
  • Het spoedtarief is €0,04 per woord. Levering van een tekst tot 10.000 woorden gegarandeerd binnen 2 werkdagen.
  • Over ons

    Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

    Neem voor meer informatie contact met ons op