Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Copywriter gezocht

Bent u op zoek naar een copywriter voor uw schrijf- of correctiewerk? Wij gaan graag voor u aan de slag. Het inschakelen van een SEO copywriter verhoogt het verkeer op uw website, waardoor u meer klanten kunt aantrekken.

Tekstschrijver of copywriter

Wanneer u op uw website commerciële, wervende teksten wilt hebben die uw bezoekers aanzetten tot het kopen van uw product of het afnemen van uw diensten, dan kunt u hiervoor een copywriter inschakelen.

Een SEO copywriter is niet hetzelfde als een tekstschrijver. Terwijl een tekstschrijver goed is in het schrijven van heldere, informatieve of journalistieke teksten, is een copywriter specialist op het gebied van reclameteksten en andere commerciële uitingen zoals brochures of nieuwsbrieven.

Online SEO copywriter gezocht

Een professionele copywriter doet meer dan alleen maar een wervende tekst of een pakkende reclameadvertentie voor u schrijven. Bij ons tekstbureau kunt u erop vertrouwen dat wij tegelijkertijd ervoor zorgen dat alle teksten SEO-proof zijn. Dat wil zeggen dat wij de teksten opstellen rondom bepaalde zoekwoorden, waardoor u een bepaalde pagina een betere ranking krijgt in een zoekmachine. Zo trekt u meer bezoekers, en dus potentiële klanten, naar uw site. TextMakelaar helpt u hier graag bij.

Goede, wervende teksten op uw website zijn een waardevolle investering voor uw bedrijf. Een professionele SEO copywriter hoeft echter niet duur te zijn. Bij TextMakelaar zijn niet alleen onze teksten, maar ook onze tarieven, zeer scherp en glashelder. Wij schrijven teksten vanaf €0,035 per woord en kunnen uw teksten spoedig aanleveren.

Copywriter gezocht voor spoedtekst

Wanneer uw commerciële tekst meer haast heeft, kunt u gebruik maken van ons spoedtarief van €0,045 per woord. Wij leveren uw tekst tot 10.000 woorden dan binnen twee werkdagen aan. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 085 - 065 41 98 of mail naar info@textmakelaar.nl.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op