Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Een copywriter inschakelen

Zoekt u een copywriter? Wij gaan als ervaren schrijverscollectief graag voor u aan de slag. Wij verstaan het schrijversvak als geen ander en kunnen ieder soort tekst voor u schrijven. Onze specialisatie ligt bovendien in het schrijven van webteksten. Voor het vervaardigen van teksten voor ieder online platform hebben wij een specialist in huis.

Over de copywriter

Doet een copywriter niet gewoon hetzelfde werk als een tekstschrijver? Voor een buitenstaander lijkt dat misschien zo, maar tussen het werk van deze schrijfspecialisten zit een wereld van verschil. Een tekstschrijver - het woord zegt het eigenlijk al - schrijft teksten. Taalkundig correcte webteksten. Foutloze folderteksten en mooie mailings.

Een copywriter denkt in concepten en beelden. Keurige, foutloos geschreven teksten zijn voor copywriters lang niet altijd belangrijk. Een zin beginnen met 'want' of 'en' - voor tekstschrijvers geen gebruikelijke actie - is voor copywriters heel gewoon. Ook het nauwgezet volgen van de grammaticale regels is voor copywriters geen doorslaggevende overweging.

Wanneer u een tekstschrijver zoekt voor webteksten, kunt u ook een beroep op ons doen.

Schrijft een copywriter dan geen goede teksten? Natuurlijk wel! Onze copywriters zijn zeer bedreven in de Nederlandse taal, maar over het algemeen maakt u geen gebruik van de diensten van een copywriter, als u eigenlijk de behoefte hebt aan ondersteuning van een tekstschrijver.

Waarom denkt een copywriter in concepten?

De onderwerpen waar een copywriter zich mee bezighoudt kunnen niet zonder toegevoegde waarde. Omdat er (bijna) geen unieke producten of diensten meer zijn, moet u een andere manier vinden om op te vallen. Want daar gaat het namelijk om.

Vaak wordt er daarom ook gekozen voor een onderscheidende manier van communiceren. Die vindt u bijvoorbeeld in een bijzondere verpakking, een speciale reclame-uiting of in een speciale toepassing van direct mail.

Mogen wij u helpen?

Ga naar onze contactpagina, stel uw vraag (of vragen) en vul uw contactgegevens volledig in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op