Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Freelance schrijver

Bent u op zoek naar een tekstschrijver met een gouden griffel, zo iemand die over elk onderwerp een soepele, lekker lezende tekst kan schrijven? Een freelance schrijver die de juiste woorden vindt om uw boodschap over te brengen aan uw klanten?

Dan helpt TextMakelaar u graag verder. Wij zijn een collectief van ervaren schrijvers die met passie, kennis en kunde elke schrijfklus aanpakken. Maar wij gaan ook graag een stapje verder. Wij schrijven namelijk niet alleen een kwaliteitstekst die prettig is om te lezen, maar wij houden ook meteen rekening met de vindbaarheid van uw bedrijf op internet.

Een hogere positie voor uw bedrijf

Internet is een krachtig medium dat dagelijks gebruikt wordt om informatie, producten of diensten te zoeken. Natuurlijk wilt u graag dat gebruikers van een zoekmachine zoals Google dan ook bij uw website uitkomen. Hiervoor is het belangrijk om in uw teksten bepaalde zoekwoorden te gebruiken zodat het SEO-proof wordt.

Wij zorgen ervoor dat uw teksten SEO-proof worden, zonder dat het de kwaliteit van de tekst schaadt. Want ook een SEO-tekst dient goed te lopen en van hoge kwaliteit te zijn. Zoekt u een freelance schrijver die dit voor u kan doen? Bij TextMakelaar hebben wij de juiste schrijvers in huis.

Een betaalbare freelance schrijver

Voor de meeste bedrijven loont het niet om een ervaren tekstschrijver voor website teksten in dienst te nemen, omdat er simpelweg te weinig schrijfwerk is voor een vast dienstverband. Een freelance schrijver is dan de ideale oplossing. U kunt dan immers gebruik maken van de kennis en ervaring van een professionele tekstschrijver op de momenten waarop u een goede tekst nodig heeft, zonder dat u iemand in dienst hoeft te nemen. Uw teksten uitbesteden bij TextMakelaar is bovendien zeer betaalbaar, wij leveren al kwaliteitsteksten vanaf €0,035 per woord. Alleen wanneer u spoed heeft, betaalt u iets meer. Voor €0,045 per woord schrijven wij een spoedtekst tot 10.000 woorden binnen twee werkdagen.

Korte levertijd en kwaliteit

Ook wanneer uw tekst geen haast heeft, leveren wij deze snel aan. Voor het standaardtarief van €0,035 per woord zijn uw teksten spoedig gereed.

Wilt u meer informatie over TextMakelaar? Mail dan naar info@textmakelaar.nl of bel naar 085 - 065 41 98. Vul voor een vrijblijvende offerte het offerteformulier op onze website in. Wij nemen u graag het schrijfwerk uit handen.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op