Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Freelance tekstschrijver

U heeft teksten nodig voor uw webshop maar er komt niets uit uw pen? Of uw wilt de tekst in uw nieuwsbrief krachtiger maken maar u mist de inspiratie? Schakel dan de hulp in van een freelance tekstschrijver. TextMakelaar is u hierbij graag van dienst. Wij zijn een tekstbureau dat bestaat uit een collectief van ervaren tekstschrijvers en we zijn gespecialiseerd in het schrijven van webteksten. Of het nu gaat om een blogartikel, persbericht of producttekst voor uw webshop, bij ons is uw tekst in goede handen. Wij schrijven al een kwaliteitstekst voor 3,5 cent per woord.

Voor iedere doelgroep

Een goede freelance tekstschrijver zorgt ervoor dat de tekst nauw aansluit bij uw wensen en kan schrijven voor iedere doelgroep. Door middel van een intakegesprek brengt TextMakelaar uw wensen in kaart en in een debriefing per email worden alle afspraken op papier gezet. Zo weten wij wat u van ons verwacht en kunnen onze schrijvers effectief aan de slag. TextMakelaar bestaat uit een collectief van schrijvers, waardoor wij voor iedere opdracht de juiste schrijver kunnen inzetten. Hierdoor kunnen wij ook snel werken, uw tekst tot 20.000 woorden leveren wij namelijk binnen 5 werkdagen aan. Nog sneller is ook mogelijk wanneer u een spoedopdracht plaatst, u heeft uw tekst tot 10.000 woorden dan al binnen 2 werkdagen in huis.

SEO proof en uniek

In de online wereld is het niet alleen belangrijk dat een tekst de lezer meevoert en overtuigt, maar moet de tekst ook voldoen aan de eisen van zoekmachines. Is dat niet het geval, dan eindigt uw website laag in de ranking van de zoekresultaten en loopt u klanten mis. Daarom zijn alle teksten die wij schrijven SEO proof en uiteraard is iedere tekst uniek. Hierdoor kan uw site een betere positie scoren in Google, waardoor u meer traffic op uw site genereert en daarmee meer potentiële klanten binnen haalt. Bent u benieuwd wat een freelance tekstschrijver kost? Bij TextMakelaar betaalt u standaard €0,025 per woord. Ook ons spoedtarief is met €0,035 per woord zeer scherp.

TextMakelaar voor al uw webteksten

Schrijven zit ons in het bloed en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van kwaliteitsteksten van hoog niveau. Met een freelance tekstschrijver van TextMakelaar geeft u uw website een flinke impuls tegen een zeer betaalbare prijs. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het offerteformulier in op deze website. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar info@textmakelaar.nl of bellen naar telefoonnummer 085 - 065 41 98. Wij nemen het schrijfwerk graag van u over.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op