Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Zoekt u een tekstschrijver?

Wij zijn u graag van dienst. Om uw boodschap op de goede manier aan uw doelgroep te presenteren heeft u een professionele schrijver nodig. Een schrijver van TextMakelaar.

Precies de juiste toon

Wij vinden altijd de juiste toon om uw klanten in actie te laten komen. Of het nu om het maken van afspraken gaat, het aanvragen van informatie of het plaatsen van de juiste statements in de media. Met de schrijvers van TextMakelaar in uw team komen de resultaten bijna vanzelf.

Onze prijsstelling is concurrerend: vanaf 4,0 eurocent per woord.

Alle specialismen onder één dak

De ene opdracht is de andere niet. Natuurlijk hebben wij taalkundige Pietjes Precies in ons midden, maar die schakelen we in voor het redigeren of herschrijven van uw tekst. Voor alle andere schrijfopdrachten zijn schrijvers met specifieke talenten nodig. Geeft u maar aan wat er moet gebeuren; wij hebben de specialisten beschikbaar.

Van persbericht tot SEO-tekst of blogartikel

Zomaar drie willekeurige voorbeelden uit onze schrijfpraktijk. Een persbericht voor de introductie van een nieuw product, een SEO-tekst voor uw website of een blogartikel voor de goed verlopen Nieuwjaarsbijeenkomst. Stuk voor stuk onderwerpen die wij regelmatig tegenkomen. Allemaal onderwerpen die aparte schrijfeigenschappen vragen.

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen? Vraag via ons online offerteformulier een offerte aan. Voor vragen kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij zijn bereikbaar op info@textmakelaar.nl en 085 - 065 41 98.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op