Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

SEO-copywriting

Bent u op zoek naar een professional in SEO-copywriting? Dan staat TextMakelaar voor u klaar om uw SEO-teksten te schrijven. Onze tarieven voor SEO-copywriting starten al bij 4 cent per woord. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ervaring met SEO-copywriting

TextMakelaar heeft niet alleen een ruime ervaring met SEO-copywriting, maar wij hebben ook kennis van uw branche. Hoe dit kan? Dit heeft te maken met het feit dat wij bestaan uit een collectief van ervaren tekstschrijvers en SEO copywriters.

Hierdoor is er altijd iemand binnen het collectief te vinden met veel verstand van uw specifieke branche. Het voordeel hiervan is uiteraard dat er met SEO-copywriting rekening kan worden gehouden met SEO en uw branche. Dit is de beste combinatie die u op de markt kunt treffen. Hieruit komen namelijk de meest effectieve teksten voort.

Wanneer u bij ons een opdracht voor SEO-copywriting plaatst, dan zoeken wij binnen ons collectief naar de tekstschrijver die het best bij deze opdracht past. Zo weet u zeker dat uw content door de juiste handen worden geschreven.

SEO-copywriting voor de zoekmachines

Er wordt vaak gedacht dat SEO-copywriting uitsluitend met de zoekmachines te maken heeft. Niets is minder waar. Content moet uiteraard effectief zijn met het oog op de zoekmachines, maar moet ook aantrekkelijk zijn voor online bezoekers. Op de eerste plaats wilt u dat uw online bezoekers op uw website vinden wat zij zoeken. Daarnaast is het ook zo dat mensen langer op een website met sterke content blijven. Uiteindelijk heeft dit in veel gevallen ook een positief effect op uw posities in Google. Met sterke SEO-copywriting voor zoekmachines en online bezoekers slaan we dus twee vliegen in één klap.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op