Canvas menu

Webteksten vanaf 3,0 cent per woord

SEO teksten laten schrijven

Zoekt u een SEO-tekstschrijver? Wij zijn u graag van dienst. Het schrijven van SEO-teksten is één van onze schrijfspecialismen. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

Het belang van goede SEO-teksten

In de digitale wereld van vandaag wil een internetgebruiker vaak maar één ding: snel de informatie vinden waarnaar hij op zoek is. Snel betekent zo weinig mogelijk (onnodige) kliks en zo weinig mogelijk scrollen. Dat bereikt u met een heldere zoekstructuur en duidelijke vormgeving.

Scanbare SEO-teksten laten schrijven

Wanneer u de juiste zoekstructuur en vormgeving heeft bepaald is het tijd om de site te vullen. Scanbare tekst, passende plaatjes en relevante links waar snel achtergrondinformatie kan worden gevonden. Voor de inhoudelijke kant van dit proces is het inschakelen van een SEO-tekstschrijver van TextMakelaar onontbeerlijk.

Het is belangrijk uw tekst zo in te delen, dat de lezer deze goed kan scannen. Is na deze globale beschouwing - die vaak maar enkele seconden duurt - het beeld ontstaan dat verder lezen zinvol is, dan blijft hij op uw site. Wij kunnen u helpen aan doorscanbare teksten, die de lezer prikkelen en desgewenst aansporen om tot handelen over te gaan.

Geïnteresseerd?

Wilt u uw SEO-teksten laten schrijven door TextMakelaar? Via het offerteformulier op onze site kunt u online een offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u meer informatie over ons of onze diensten? Stuur een e-mail naar info@textmakelaar.nl of bel op werkdagen naar 085 - 065 41 98.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op