Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

SEO-teksten

Voor veel bedrijven is het internet een onmisbaar medium. Via uw website kunt u uw bedrijf promoten, kennis delen en klanten werven. Uw website is daarmee het online visitekaartje van uw onderneming. Dat brengt tegelijkertijd het probleem met zich mee dat uw website moet concurreren met vele andere sites.

Het is van belang om uw content zo vorm te geven, dat deze zoekmachinevriendelijk is. Hoe beter uw website immers door Google en andere zoekmachines wordt gevonden, hoe meer traffic op uw site en dat betekent tevens meer potentiële klanten. U kunt dit bereiken door SEO-teksten te schrijven of dit te laten doen door TextMakelaar.

Zoekmachineoptimalisatie voor betere scores

SEO is een afkorting voor Search engine optimization. Door de content op uw site rondom bepaalde zoekwoorden te schrijven, kunt u ervoor zorgen dat uw site hoger in de ranking van een zoekmachine komt te staan wanneer iemand via die zoekwoorden naar informatie zoekt. Eenvoudiger gezegd, SEO-teksten zorgen voor betere scores in Google. Bij TextMakelaar hebben we de juiste kennis in huis om uw teksten SEO proof te maken. Of het nu gaat om het schrijven van nieuwe teksten of om het herschrijven van teksten die u zelf al heeft gemaakt.

Voor de lezer

SEO-teksten zijn er dus op gericht om uw site beter vindbaar te maken, maar het is geenszins de bedoeling dat de teksten alleen voor Google worden geschreven en bestaan uit een onleesbare opsomming van zoekwoorden. Ook een SEO-tekst dient een pakkende tekst te zijn die prettig leest. Die balans tussen leesbaarheid en vindbaarheid weten onze tekstschrijvers haarfijn in uw teksten aan te brengen. Wij hebben reeds voor tal van opdrachtgevers geschreven en hebben daarmee veel kennis en ervaring verworven in het schrijven van webteksten. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Mailt u dan naar info@textmakelaar.nl of bel 085 - 065 41 98.

Al vanaf 3,5 cent per woord

SEO content van hoge kwaliteit zijn een aanwinst voor uw website. Wij nemen u dit precisie werk graag uit handen en doen dat al vanaf 3,5 cent per woord. Om onze dienstverlening net zo helder te maken als onze teksten, hanteren wij de volgende vaste tarieven:

  • Het standaardtarief van €0,035 per woord. Een tekst tot 20.000 woorden is binnen 5 werkdagen klaar.
  • Het spoedtarief van €0,045 per woord. Een spoedtekst tot 10.000 woorden wordt geleverd binnen 2 werkdagen.
  • Over ons

    Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

    Neem voor meer informatie contact met ons op