Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Teksten herschrijven

Hoewel iedereen een stuk tekst kan produceren, is het échte schrijven een vak apart. Bij het schrijven van teksten voor de website van uw bedrijf bijvoorbeeld, is het niet alleen van belang dat de teksten in foutloos Nederlands zijn geschreven, maar ook dat het pakkende teksten zijn die uw boodschap helder en krachtig verwoorden. Daarnaast kunnen deze webteksten ervoor zorgen dat uw site beter gevonden wordt op internet, waarmee u uw concurrentie een stap voor kunt zijn. Heeft u teksten die u of uw medewerkers zelf hebben geschreven, maar waar een mooi sausje overheen moet om ze kwalitatief sterker te maken? Laat TextMakelaar dan uw teksten herschrijven.

Een frisse wind

TextMakelaar kan als een frisse wind door uw bestaande teksten heen gaan. Ons tekstbureau bestaat uit een collectief van taalkundige experts, stuk voor stuk tekstschrijvers met veel ervaring en een passie voor het geschreven woord. Wij weten precies hoe we uw teksten naar een hoger plan kunnen tillen. Daarbij blijft de inhoud onveranderd. Wanneer wij uw teksten herschrijven, richten wij ons op het schrijven van een prettig leesbaar stuk, waarmee u uw klanten kunt boeien en uw boodschap kraakhelder over kunt brengen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat de teksten SEO proof zijn, om uw vindbaarheid in zoekmachines te verhogen. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Betaalbare inspiratie

Om pakkende teksten te schrijven is creativiteit nodig. U wilt immers ook dat uw teksten uniek zijn en dat ze uw klanten vasthouden. Mist u zelf de inspiratie? TextMakelaar neemt het graag van u over. Onze teksten zijn altijd uniek en bovendien ook nog eens betaalbaar. Wij schrijven uw tekst namelijk al voor €0,025 per woord. Wij kennen ook een spoedtarief van €0,035 per woord, waarvoor wij uw tekst tot 10.000 woorden binnen 2 werkdagen leveren. Een standaardtekst tot 20.000 woorden leveren wij binnen 5 werkdagen aan. Uw teksten herschrijven en er een mooi taalkundig sausje over laten gieten is bij TextMakelaar dus heel voordelig.

Een kwaliteitsimpuls

Wanneer wij uw teksten herschrijven, betekent dat een flinke kwaliteitsimpuls voor uw site. Naast een lekker leesbare tekst zorgt de betere vindbaarheid immers voor meer traffic, en dus meer klanten, op uw site. Neemt u voor meer informatie contact op met telefoonnummer 085 - 065 41 98 of mail naar info@textmakelaar.nl . Wij zijn u graag van dienst.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op