Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Voordelige teksten

Als u voor het eerst een tekstschrijver wilt inhuren voor het schrijven van teksten voor uw bedrijf, is dat best een stap. Want kan een buitenstaander wel op de juiste manier uw producten aanprijzen of de doelstellingen van uw bedrijf voor het voetlicht brengen? Heeft een tekstschrijver wel de juiste kennis daarvoor? En is dat niet erg prijzig? TextMakelaar neemt deze zorgen graag bij u weg en biedt u een introductietarief aan, waardoor u zelf kunt ervaren of een tekstschrijver voor uw bedrijf van toegevoegde waarde is en of onze voordelige teksten aan uw wensen voldoen.

Na de kennismaking nog steeds voordelig

Uiteraard is niet alleen ons introductietarief voordelig. Als u na ontvangst van de eerste tekst tevreden bent en besluit om vaker teksten bij ons tekstbureau af te nemen, dan leveren wij nog steeds voordelige teksten tegen het standaardtarief van €0,025 per woord. Dat is ook één van de voordelen van ons tekstbureau: onze teksten zijn niet alleen voordelig, maar onze prijzen zijn ook scherp en transparant. Daartegenover staat dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wanneer wij uw tekst schrijven, gaan wij altijd voor het beste resultaat.

Wanneer haast geboden is

Als u een spoedopdracht heeft, vragen wij een kleine meerprijs. Echter leveren wij tegen het spoedtarief van €0,035 per woord ook dan voordelige teksten. Een spoedtekst tot 10.000 woorden heeft u binnen 2 werkdagen in huis. Tegen het standaardtarief leveren wij uw teksten tot 20.000 woorden binnen 5 werkdagen aan. Deze snelle levertijden kunnen wij realiseren doordat TextMakelaar bestaat uit een collectief van schrijvers. Wij hebben in het verleden reeds geschreven voor tal van opdrachtgevers en kunnen dus bogen op jarenlange ervaring in het schrijversvak. Voor elk soort tekst hebben wij wel een specialist in huis.

Ervaring met webteksten

TextMakelaar is voornamelijk gespecialiseerd in het schrijven van alle soorten webteksten, van blogartikel tot producttekst. En dat is prettig, want schrijven voor het web houdt meer in dan alleen het opstellen van een pakkende tekst. Wij houden ook rekening met de vindbaarheid van uw site op internet, door rekening te houden met bepaalde zoekwoorden. Al onze teksten zijn daarom SEO proof, en daarmee blijft u uw concurrentie een stap voor. Heeft u interesse in onze voordelige teksten en wilt u graag meer informatie? Mail dan naar info@textmakelaar.nl of bel ons op telefoonnummer 085 - 065 41 98.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op