Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Wervende teksten laten schrijven

Heeft u wervende teksten nodig voor uw website? TextMakelaar neemt graag uw werk uit handen door krachtige teksten te vervaardigen. Onze tekstschrijvers en copywriters helpen u met het vinden van de juiste weg naar uw doelgroep. Een goed afgewogen tekst is de eerste stap op weg naar goede verkoopresultaten.

De boodschap

Voordat wij ook maar ergens mee kunnen beginnen, is het belangrijk om te weten 'wat de klant met het product of de dienst kan doen'. Wat heeft hij eraan? Waar onze communicatie-inspanningen toe leiden is eigenlijk het enige dat er echt toe doet. Afhankelijk van uw doelstellingen kan communiceren een uiterst kostbare aangelegenheid worden. Daarom is het formuleren van een propositie (of boodschap) zo belangrijk. Vaak gaat het daarbij maar om één alles verbindende zin.

De propositie is (bijna) altijd een creatieve vertaling van uw marketingboodschap. Overigens is het zeker niet zo, dat de boodschap direct de kopregel of pay-off wordt die u gaat gebruiken. Soms is met het formuleren van de boodschap ook het concept eigenlijk al duidelijk. Maar vaak moet daar nog een extra stap voor worden gezet. Die extra stap bestaat dan meestal uit een gezamenlijke brainstormsessie.

Een goed concept is:

 • uniek en onderscheidend
 • aantrekkelijk
 • duidelijk en toegankelijk
 • geloofwaardig
 • Als aan deze vertrekpunten wordt voldaan, is het mogelijk om goede online campagnes te maken. Het verhaal is duidelijk: de copywriter van TextMakelaar kan aan het werk.

  Diensten van TextMakelaar

  TextMakelaar biedt u alle vormen van creatieve dienstverlening binnen het online kanaal, tegen zeer concurrerende tarieven (vanaf 4 eurocent per woord). Dus, heeft u SEO-teksten nodig waarmee uw webpagina's snel worden gevonden? Of blogartikelen waarmee u maximaal engagement bereikt. Een goed persbericht of de beste teksten voor uw webshop? Neem contact met ons op. Zeer snel schakelen behoort bijna altijd tot de mogelijkheden.

  Mogen wij u helpen? Ga dan naar onze offertepagina. Of ga naar onze contactpagina, stel (eventueel) uw vraag (of vragen) en vul uw contactgegevens in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Het is ook mogelijk om via onze site een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

  Over ons

  Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

  Neem voor meer informatie contact met ons op