Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Zoekmachine vriendelijke teksten laten schrijven

Wilt u zoekmachine vriendelijke teksten laten schrijven? Dan is TextMakelaar uw partner. U kunt bij ons SEO-teksten laten schrijven vanaf slechts 4 cent per woord. Dankzij deze teksten is de kans groot dat uw website beter gaat ranken in zoekmachines zoals Google. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Wat zijn zoekmachine vriendelijke teksten?

Zoekmachine vriendelijke teksten zijn teksten die zijn opgesteld en geschreven volgens de SEO-richtlijnen. Google houdt standaarden aan als het gaat om het ranken van webcontent. Zoekmachine vriendelijke teksten worden in de regel hoger in de zoekmachine geplaatst dan content waarbij geen rekening is gehouden met SEO (search engine optimization).

Voorheen waren SEO-teksten makkelijk te schrijven. Er hoefden namelijk alleen maar een vast aantal zoekwoorden in een tekst te worden verwerkt voor een goede positie in Google. Tegenwoordig werkt dit niet meer zo eenvoudig.

SEO-teksten zijn gecompliceerder

Tegenwoordig zijn zoekmachine vriendelijke teksten een stuk gecompliceerder. Tekstschrijvers dienen rekening houden met een focus zoekwoord, met gerelateerde zoekwoorden, met een aantal woorden in een alinea en bijvoorbeeld met een minimale lengte van de tekst. Dit is nog slechts een greep uit de vele regels waaraan zoekmachine vriendelijke teksten moeten voldoen.

Uiteraard vindt u bij TextMakelaar uitsluitend SEO-tekstschrijvers die volledig op de hoogte zijn van de huidige richtlijnen, waardoor u zeker bent dat de teksten die u ontvangt daadwerkelijk zoekmachine vriendelijk zijn.

Uw SEO-content snel geleverd

TextMakelaar heeft gegarandeerd de tekstschrijver in huis die uw zoekmachine vriendelijke teksten kan schrijven op hoog niveau. U ontvangt waardevolle content. Wij kunnen uw SEO-content niet alleen leveren tegen een scherp tarief, maar wij kunnen u ook korte levertijden garanderen.

TextMakelaar wordt gevormd door een collectief tekstschrijvers, waardoor ook grote opdrachten op de korte termijn kunnen worden verwerkt. Uiteraard gebeurt dit zonder dat het ten koste van de kwaliteit van de zoekmachine vriendelijke teksten gaat. Kwaliteit gaat immers altijd boven kwantiteit.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op