Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Leiderdorp

Bij TextMakelaar vindt u de beste tekstschrijver in Leiderdorp. Wij zijn een online schrijverscollectief dat ook in Leiderdorp werkzaam is. Door de jarenlange ervaring van onze SEO-tekstschrijvers en copywriters weten wij uw webteksten tot een online succes te maken. Wij schrijven volgens de SEO regels en richtlijnen en voegen daar een dosis uniekheid en creativiteit aan toe. Hierdoor dragen wij bij aan een beter geoptimaliseerde website, waardoor een betere vindbaarheid in Google (en andere zoekmachines) het resultaat kan zijn.

Tekstbureau Leiderdorp

Maar ons virtueel tekstbureau in Leiderdorp doet meer. Wanneer uw doelgroep uw website gevonden heeft, wilt u natuurlijk ook dat de geïnteresseerde bezoekers daar blijven. Om te voorkomen dat deze lezers verder gaan surfen, schrijft TextMakelaar aantrekkelijke en pakkende teksten. Dit doen wij niet alleen voor SEO-webteksten, maar ook voor persberichten, blogartikelen, categorieteksten en productteksten voor webshops. Bovendien redigeren en herschrijven wij iedere bestaande tekst, ook wanneer deze uit een paar steekwoorden bestaat.

Offerte aanvragen

Wanneer wij uw interesse gewekt hebben, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons online offerteformulier. Uiteraard kunt u ons ook eerste bellen: 085 - 065 41 98. Een mail kunt u sturen naar het volgende adres: info@textmakelaar.nl. Wij schrijven al vanaf € 0,035 per woord. Voor spoedteksten rekenen wij het vaste tarief van € 0,045 per woord. Dan schrijven wij tot 10.000 woorden binnen twee werkdagen voor u.

Neem voor meer informatie contact met ons op