Canvas menu

Blogartikelen vanaf 3 cent per woord

Blogartikelen laten schrijven

Zoekt u een tekstschrijver voor creatieve blogartikelen? Wij schrijven blogartikelen voor een scherp tarief. Wilt u eerst kennis met ons maken alvorens u een opdracht bij ons plaatst? U kunt eerst een kleine opdracht bij ons plaatsen van 1500 woorden. Wij kunnen uw webcontent al schrijven vanaf 3 cent per woord.

Blogartikelen behoren tegenwoordig tot de meest effectieve tekstsoorten voor veel websites. Voorheen werden blogs alleen geschreven door hobbyisten, maar inmiddels hebben ondernemers ook de kracht van het bloggen ontdekt. U kunt er dan ook zeker veel voordeel uithalen, maar aan de andere kant is het ook wel belangrijk om hier de tijd voor te reserveren en echt de aandacht te vestigen op een goede, doeltreffende en effectieve inhoud.

Blogartikelen zijn multifunctioneel

Vaak wordt gedacht dat blogartikelen in feite hetzelfde zijn als reguliere webteksten, maar niets is minder waar. Webteksten worden eenmalig geplaatst en behoren tot de zogenaamde vaste content. Ze zijn bedoeld om te informeren, bijvoorbeeld over uw onderneming of over de diensten of producten die u aanbiedt. Blogartikelen worden gepubliceerd om heel andere doeleinden en brengen ook andere voordelen met zich mee. Er zijn veel voordelen te noemen van blogartikelen, maar wij zullen het beperken tot de belangrijkste drie:

  1. Met blogartikelen zorgt u voor steeds wisselende content
  2. Blogartikelen maken het mogelijk om structureel te werken aan de vindbaarheid
  3. Zakelijke blogs laten zich uitstekend delen via social media

Het schrijven van uw blogartikelen uitbesteden

Blogartikelen zijn relevant, interessant, up-to-date en meestal vrij van reclame. We zien vaker blogartikelen voorbij komen die bestaan uit een opsomming van kwaliteiten, promotiekreten en andere aandachtstrekkers. Dit zijn zaken die in webteksten moeten worden besproken en niet in blogteksten. Dan is de lengte van blogartikelen ook nog belangrijk en moet er op subtiele wijze aandacht worden besteed aan SEO. Dat is nogal wat.

Gelukkig kunt u de blogartikelen ook heel goed uitbesteden. Bij TextMakelaar staan wij voor u klaar met een zeer complete service. U kunt al uw blogartikelen door ons laten schrijven, zodat u zeker bent dat deze aan alle eisen voldoen, zowel voor uw bezoekers als voor een zoekmachine zoals Google. Wij leveren hierin altijd maatwerk, of u nu wekelijks of dagelijks een blogartikel wilt publiceren.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via info@textmakelaar.nl of 085 - 065 41 98. Wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kunt u deze eenvoudig online aanvragen.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op