Canvas menu

Blogteksten vanaf 3,0 cent per woord

Blogteksten laten schrijven

Zoekt u een tekstprofessional voor het vervaardigen van blogteksten voor uw webshop? Dan bent u bij ons goed. Blogteksten maken steeds vaker een belangrijk onderdeel van een zakelijke website of een webshop uit, en terecht. Blogartikelen kunnen veel voor u en uw onderneming betekenen, maar dan is het wel belangrijk dat deze de juiste inhoud bevatten.

Uiteraard kan TextMakelaar u de zorgen om goede en doeltreffende blogteksten uit handen nemen door u van hoogwaardige teksten te voorzien voor uw zakelijke blog. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Uw boodschap helder verwoord

Blogteksten worden vaak gezien als teksten waarin werkelijk alles kan en mag. Het is zeker zo dat vrijwel ieder onderwerp kan worden aangesneden in een blogartikel, zolang het uiteraard relevant is voor de webshop in kwestie, maar er zijn ook zeker regels wanneer het gaat om effectieve blogteksten.

Veel blogteksten worden voorzien van een flinke dosis promotie voor een product, een dienst of de onderneming in het algemeen. Dit gebeurt vaak vanuit de gedachte dat ieder stukje promotie mooi meegenomen is. Een goede gedachte, maar toch is het zo dat reclame in blogartikelen niet gewenst is. Het is niet alleen zo dat het de kwaliteit en geloofwaardigheid van de tekst omlaag haalt, maar het is ook zo dat lezers al snel afhaken. Dit is nu precies wat u niet wilt bereiken met uw blogteksten.

Scherpe blogteksten die succesvol zijn

Met scherpe en creatieve blogartikelen laten wij zien dat promotie in een tekst overbodig is wanneer de tekst zelf de reclame vormt. Een goede tekst spreekt voor een onderneming. U zult er steeds meer vaste lezers bij krijgen, u zult uw naamsbekendheid steeds verder opbouwen en genieten van een hogere waardering. Dit is precies wat wij voor u willen bereiken.

Het is belangrijk om regelmatig blogteksten te plaatsen. U kunt dit wekelijks, om de dag of dagelijks doen. Dit is net wat uw wensen zijn. Wij kunnen deze blogteksten voor u verzorgen, ongeacht hoeveel u er nodig heeft. Doordat wij bestaan uit een collectief tekstschrijvers kunnen wij ook grotere hoeveelheden op de korte termijn aanleveren. Daarnaast bent u altijd zeker dat uw blogteksten worden verzorgd door een tekstschrijver die daadwerkelijk ervaring heeft met het creëren van content voor de branche waarin u zich bevindt.

Brede mogelijkheden voor al uw content

U kunt natuurlijk niet alleen voor uw blogteksten bij ons terecht, maar onder meer ook voor SEO webteksten, teksten voor uw webshop en bijvoorbeeld persberichten. Wij leveren onze kwaliteitsteksten al vanaf 3 cent per woord. Voors hebben wij een speciale spoedservice, tegen een tarief van 5 cent per woord, waarbij u projecten tot 10.000 woorden binnen twee werkdagen aangeleverd krijgt.

U kunt natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. U kunt dan bellen naar 085 - 065 41 98 of mailen naar info@textmakelaar.nl.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op