Canvas menu

Categorieteksten vanaf 3,0 cent per woord

Categorieteksten laten schrijven

Wilt u de vindbaarheid van uw webshop verbeteren met categorieteksten? Of wilt u juist uw bezoekers beter informeren met relevante content? Wij gaan als schrijverscollectief graag voor u aan de slag. In het recente en langere verleden hebben wij voor diverse webwinkels teksten geschreven.

De ideale mix voor categorieteksten

De beste categorieteksten bestaan uit een mix van relevante informatie, een aangename en uitnodigende sfeer en de juiste keywords in een prettige en toch effectieve hoeveelheid. Dan zijn we er zeker nog niet, want het is ook belangrijk om te zorgen voor de juiste lengte van de tekst en een goede indeling. De introductie, van maximaal 75 woorden, dient sterk te zijn en moet worden opgevolgd door een tweede deel met diepere informatie.

Bent u er dan? Nee, dan bent u er nog niet. De ideale webshop heeft namelijk ook relevante links staan in de categorieteksten. De verwerking van generieke keywords is aan te raden, maar er moet ook zeker wat aandacht uitgaan naar links in de categorieteksten. Het tweede deel van de categorieteksten leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor het linken naar enkele specifieke producten uit het assortiment.

Categorieteksten zoals ze horen te zijn

Wanneer wij uw categorieteksten verzorgen, dan gaan wij niet zomaar van start. Wij doen eerst vooronderzoek, stellen belangrijke keywords vast, beoordelen de doelgroep en zoeken verder naar alle factoren die voor uw specifieke categorieteksten belangrijk zijn. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat de categorieteksten aan alle eisen voldoen die u heeft, die Google heeft en die uw bezoekers hebben.

Wij verzorgen graag uw unieke content

Vanzelfsprekend leveren wij niet alleen categorieteksten voor webshops. Naast webshopteksten, waaronder ook productteksten, leveren wij onder meer maatwerk blogartikelen en SEO-webteksten. Schrijfopdrachten tot 20.000 woorden worden al binnen vijf werkdagen opgeleverd. Heeft de schrijfopdracht haast? Dan kunt u een beroep doen op onze spoedservice voor tekststukken tot 10.000 woorden, tegen het tarief van 5 cent per woord. U krijgt uw teksten dan binnen twee werkdagen aangeleverd.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 085 - 065 41 98 of mailen naar info@textmakelaar.nl. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het offerteaanvraagformulier om direct een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op