Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Coevorden

Heeft u een professionele tekstschrijver nodig in Coevorden? TextMakelaar neemt u graag het schrijfwerk uit handen. Ons tekstbureau bestaat uit een schrijverscollectief, waardoor het mogelijk is om grote hoeveelheden tekst in korte tijd aan te leveren. Ook hebben wij voor ieder soort tekst wel een specialist in huis die de juiste woorden weet te vinden om uw teksten een uniek karakter te geven. Goede teksten kunnen immers een flinke kwaliteitsimpuls betekenen voor uw online media.

Tekstbureau Coevorden

Onze tekstschrijvers in Coevorden kunnen ieder soort webtekst voor u schrijven, of het nu gaat om een wervende producttekst voor uw webshop of om een informatief en pakkend blogartikel. Wij schrijven altijd SEO-proof, zodat u niet alleen een aantrekkelijke tekst krijgt die bezoekers naar uw site trekt, maar zodat ook tegelijkertijd de vindbaarheid van uw website in zoekmachines wordt geoptimaliseerd. Daarvoor is het van belang om in de tekst een balans aan te brengen tussen leesbaarheid en SEO-vereisten.

Offerte aanvragen

Via het offerteformulier op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een tekstschrijver in Coevorden. Wij hanteren een scherp tarief van €0,04 per woord voor een standaard tekst en €0,05 per woord voor een spoedopdracht. Een spoedtekst tot 10.000 woorden leveren wij binnen twee werkdagen. Wilt u eerst wat meer informatie of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 -065 41 98 of stuur een mail naar info@textmakelaar.nl.

Neem voor meer informatie contact met ons op