Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Brummen

Heeft u een bedrijf in Brummen, en bent u voor de website op zoek naar een tekstschrijver in uw buurt? Of woont u in Brummen of omgeving, en wilt u teksten laten schrijven voor uw eigen website? TextMakelaar is u graag van dienst. Wij richten ons helemaal op teksten voor websites. We weten dan ook hoe webpagina's gelezen worden, en hoe we daarmee rekening moeten houden om een tekst optimaal in te delen. Maar we kunnen u ook helpen de vindbaarheid van uw website in zoekmachines te verhogen.

Tekstbureau Brummen

Natuurlijk zijn onze teksten maatwerk; samen met u zorgen we voor heldere teksten die uw doelgroep aanspreken. Omdat wij een collectief van schrijvers zijn dat in het hele land opereert - dus ook in Brummen -, kunnen we ook grote hoeveelheden tekst aan. Via een spoedopdracht zelfs tot tienduizend woorden binnen twee dagen. Ons basistarief is € 0,04 per woord; voor een spoedopdracht rekenen wij € 0,05 per woord.

Offerte aanvragen

Wilt u meteen een offerte aanvragen? Vult u dan gelijk het aanvraagformulier in. Heeft u liever eerst nog aanvullende informatie, of heeft u een vraag over onze werkwijze? Heeft u een specialistische opdracht en weet u niet of wij aan uw behoefte kunnen voldoen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch op 085 - 065 41 98 of per e-mail naar info@textmakelaar.nl. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact met ons op