Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Duiven

Zoekt u een tekstschrijver in Duiven (of in de buurt van Duiven)? Een deskundige die weet hoe hij of zij met de juiste teksten uw website kracht kan bijzetten? Iemand die niet alleen weet hoe u een pakkend artikel schrijft, maar ook hoe u ervoor kan zorgen dat uw pagina goed vindbaar is met zoekmachines? Dan bent u bij TextMakelaar aan het juiste adres. Wij richten ons helemaal op schrijven voor het web en zijn dan ook bekend met alle aspecten van het effectief inzetten van uw website.

Tekstbureau Duiven

Heeft u al teksten, en wilt u daar eens een expert naar laten kijken? Misschien zijn er verbeteringen mogelijk op het gebied van taal of stijl, of heeft u het idee dat de teksten hun doel niet goed bereiken omdat ze te uitgebreid zijn of niet goed ingedeeld. Ook correctie, redactie, herschrijven en aanvullen van bestaande teksten is mogelijk bij TextMakelaar.

Offerte aanvragen

Ons basistarief is € 0,04 per woord. Moeten uw teksten snel beschikbaar zijn? Met een spoedopdracht (€ 0,05 per woord) kunt u binnen twee dagen over teksten met een omvang van maximaal tienduizend woorden beschikken. Wilt u direct een offerte ontvangen in Duiven? Maakt u dan gebruik van het aanvraagformulier op deze website. Wilt u een mogelijke opdracht eerst eens met ons doorspreken of heeft u nog vragen over onze manier van werken of onze diensten, dan kunt u bellen met 085 - 065 41 98 of e-mailen naar info@textmakelaar.nl.

Neem voor meer informatie contact met ons op