Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Harderwijk

Wilt u een tekstschrijver inschakelen in Harderwijk? Heeft u teksten nodig voor een website, en zoekt u iemand in of nabij Harderwijk die deze professioneel voor u kan verzorgen? Dan heeft u gevonden wat u zocht. TextMakelaar is een tekstbureau dat gespecialiseerd is in teksten voor het web. Bezoekers van een website lezen anders dan mensen die bijvoorbeeld een boek of folder voor zich hebben. Wij weten wat de verschillen zijn, en passen onze teksten daar op aan. Zo zorgen wij dat uw teksten hun doel bereiken.

Tekstbureau Harderwijk

TextMakelaar is een collectief van schrijvers die actief zijn in het hele land; natuurlijk ook in Harderwijk en omstreken. Omdat wij met veel mensen samenwerken, zijn we in staat in korte tijd grote hoeveelheden tekst te leveren. Met een spoedopdracht zelfs tot tienduizend woorden in twee dagen. Natuurlijk zijn onze teksten volledig op maat voor u gemaakt. U geeft aan wie uw doelgroep vormen, hoe u deze lezers wilt aanspreken, en welk effect u van de tekst verwacht. Op basis van uw informatie schrijven wij duidelijke, pakkende teksten.

Offerte aanvragen

Wij hanteren tarieven vanaf € 0,04 per woord (€ 0,05 per woord voor spoedopdrachten). Wilt u gelijk een offerte aanvragen? Dan kan door het offerteformulier op deze website in te vullen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Stuurt u dan gerust een e-mail naar info@textmakelaar.nl of bel naar 085 - 065 41 98.

Neem voor meer informatie contact met ons op