Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Heerde

Zoekt u een tekstschrijver in Heerde of omgeving? Wilt u teksten laten schrijven voor op uw website? TextMakelaar is u graag van dienst. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en andere organisaties. Wij schrijven teksten speciaal voor websites; mensen lezen een website anders dan een boek. Wij weten precies hoe we daarop in moeten spelen en hoe u een tekst voor op het web pakkend en doeltreffend kunt maken. Zet onze expertise in voor uw website!

Tekstbureau Heerde

Wij zijn een collectief van schrijvers die door het hele land werkzaam zijn; ook in Heerde en omgeving. Daardoor kunnen we ook grote hoeveelheden tekst aan. Heeft u de teksten snel nodig? Met een spoedopdracht leveren wij desgewenst tot tienduizend woorden in twee dagen aan. Wij hanteren tarieven vanaf € 0,035 per woord (€ 0,045 per woord voor spoedopdrachten). Heeft u bestaande teksten waar u niet tevreden over bent, bijvoorbeeld omdat ze gedateerd zijn? Ook aanpassen of aanvullen van bestaande teksten behoort tot onze diensten.

Offerte aanvragen

Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant in Heerde. Heeft u behoefte aan meer informatie over ons, onze werkwijze of onze mogelijkheden? Uw vragen beantwoorden wij natuurlijk graag per e-mail (info@textmakelaar.nl) of telefoon (085 - 065 41 98). Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat gaat heel makkelijk via het offerteformulier hier op de website.

Neem voor meer informatie contact met ons op