Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Malden

Bent u op zoek naar een tekstschrijver in Malden, of in de buurt van Malden? Bij TextMakelaar bent u op de juiste plek voor een deskundige op het gebied van teksten voor publicatie op het web. Natuurlijk leveren wij altijd maatwerk. In samenspraak met u maken wij teksten die:

 • uw doelgroep aanspreken;
 • het doel van uw website (informeren of werven bijvoorbeeld) bereiken;
 • uw vindbaarheid in de zoekmachines verhogen;
 • uw conversie helpen verbeteren;
 • uw stijl, visie of gedachtegoed weerspiegelen.
 • Tekstbureau Malden

  Ons basistarief bedraagt € 0,04 per woord. Snel een grote hoeveelheid teksten nodig? Dat kan met een spoedopdracht (€ 0,05 per woord): u beschikt dan binnen twee dagen over teksten met een totale omvang tot tienduizend woorden. Dat is mogelijk omdat wij een collectief van schrijvers zijn. Wij kunnen dus altijd veel mensen tegelijk inzetten voor grote opdrachten. Heeft u al teksten en wilt u eens een expert laten kijken naar taal, stijl of opbouw? Ook correctie en redactie van bestaande teksten is mogelijk bij TextMakelaar.

  Offerte aanvragen

  Wilt u een prijsopgave ontvangen voor het werk dat u in gedachten heeft? Dat kan met ons aanvraagformulier voor een offerte. Vragen stellen, of met ons van gedachten wisselen over wat TextMakelaar voor u kan doen, is natuurlijk ook mogelijk. Mailt u daarvoor naar info@textmakelaar.nl of belt u naar 085 - 065 41 98. We hopen u als nieuwe opdrachtgever in Malden te mogen begroeten.

  Neem voor meer informatie contact met ons op