Canvas menu

Webteksten vanaf 3,5 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Velp

Bent u op zoek naar een tekstschrijver in Velp? Heeft u teksten nodig voor op uw website? Dan is het goed dat u TextMakelaar gevonden heeft. Wij schrijven alle soorten teksten voor het web. En dat al jarenlang, voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in heel Nederland. Ook voor u in Velp maken we graag heldere, pakkende teksten. En natuurlijk altijd op maat voor u gemaakt. U vertelt ons het doel van uw website, uw doelgroep en gewenste stijl, en wij schrijven teksten volgens uw specificaties.

Tekstbureau Velp

Ons basistarief is € 0,035 per woord. Heeft uw opdracht haast? Dan kunt u een spoedopdracht laten uitvoeren. Tegen een tarief van € 0,045 per woord leveren wij dan in twee dagen teksten met in totaal tot tienduizend woorden. Heeft u al teksten, maar bent u daar niet (helemaal) tevreden mee? Staan er bijvoorbeeld veel fouten in, of zijn ze gedateerd of niet goed ingedeeld? Wij kunnen ook teksten redigeren en corrigeren.

Offerte aanvragen

Wij heten u graag welkom als nieuwe opdrachtgever in Velp. Vraag vrijblijvend een offerte. Voor vragen die onze site niet beantwoordt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord via e-mail (info@textmakelaar.nl) of telefoon (085 - 065 41 98).

Neem voor meer informatie contact met ons op