Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Wageningen

Wilt u een tekstschrijver in de arm nemen in Wageningen om uw website te vernieuwen, aan te vullen of om een geheel nieuwe site op te zetten? TextMakelaar is gespecialiseerd in teksten voor op het web. Wij werken voor opdrachtgevers in Wageningen en de rest van Nederland. Of het nu teksten met een informatief of een wervend karakter moeten zijn. Blogberichten of SEO-teksten. Voor particulieren, eenmanszaken, bedrijven of non-profitorganisaties. Het kan allemaal bij TextMakelaar.

Tekstbureau Wageningen

Ons standaardtarief is € 0,04 per woord. Is haast geboden? Voor een spoedopdracht (€ 0,05 per woord) leveren wij tot tienduizend woorden in twee dagen. Wilt u geen nieuwe teksten, maar is het nodig dat er eens een deskundige kijkt naar de teksten die u nu heeft? Heeft u bijvoorbeeld vragen over stijl, spelling of opbouw van uw teksten? Ook redactie, correctie en herschrijven van bestaande teksten is mogelijk bij TextMakelaar. Wij verwelkomen u graag als nieuwe opdrachtgever in Wageningen.

Offerte aanvragen

Heeft u al een opdracht in gedachten? Dan kunt u direct een offerte aanvragen met het offerteformulier op de site. Twijfelt u nog, wilt u advies over een mogelijke opdracht of wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij staan u graag te woord; u kunt telefoneren naar 085 - 065 41 98. E-mailen kan natuurlijk ook: info@textmakelaar.nl. Wie weet maakt ook u binnenkort gebruik van onze expertise en jarenlange ervaring.

Neem voor meer informatie contact met ons op