Canvas menu

Herschrijven vanaf 3,0 cent per woord

Herschrijven van teksten

Het herschrijven van teksten is een vak apart. In veel gevallen is een ervaren tekstschrijver gewend om een tekst op te bouwen uit eigen creativiteit en inspiratie. Wanneer het gaat om het herschrijven van een tekst, dan moet er op een heel andere wijze naar een opdracht worden gekeken. Hier ligt een compleet andere uitdaging voor een tekstschrijver. Bent u op zoek naar een ervaren tekstprofessional voor het herschrijven van uw teksten? Wij gaan graag voor u aan de slag.

Een scherpe kijk op het herschrijven van teksten

Er wordt vaker gedacht dat het herschrijven en het redigeren van teksten eigenlijk hetzelfde is, maar niets is minder waar. Het is zo dat een tekst die geredigeerd moet worden al helemaal af is, maar eigenlijk alleen nog moet worden gecontroleerd op zogenaamde schoonheidsfoutjes. Het gaat om het plaatsen van de spreekwoordelijke puntjes op de i. Hiervoor kunt u natuurlijk ook bij TextMakelaar terecht, maar herschrijven steekt toch even iets anders in elkaar.

Het herschrijven van teksten is eigenlijk het vormgeven van tekst die u zelf al heeft. U heeft bijvoorbeeld al informatie verzameld, maar het is onsamenhangend en er zit geen structuur in. U heeft dus wel een groot deel van de inhoud, maar dit moet worden omgevormd tot een mooi en goed leesbaar geheel. Dit is herschrijven en hier is een scherpe kijk voor nodig. TextMakelaar bestaat uit een collectief tekstschrijvers en binnen dit collectief zijn ook zeker schrijvers aanwezig die deze scherpe kijk graag inzetten om uw teksten te herschrijven.

Wij geven uw teksten vorm

Wanneer u bij ons komt voor het laten herschrijven van teksten, dan kijken wij eerst naar het complete plaatje. Vervolgens leggen we alle stukjes van uw tekst apart en gaan wij deze puzzel opnieuw leggen. Op deze manier kunnen wij de juiste informatiestukken samenvoegen en zorgen voor een logische, effectieve en aangename doorloop van de tekst.

Het voordeel van het laten herschrijven van teksten is wel dat u zeker weet dat alle relevante informatie erin verwerkt wordt en dat de opbouw voldoet aan alle belangrijke regels en richtlijnen.

Toch liever origineel laten schrijven?

U kunt natuurlijk ook besluiten om een beroep te doen op de creativiteit en inspiratie van een ervaren tekstschrijver. Wij hebben al voor tal van opdrachtgevers grote en kleine projecten verzorgd, waardoor de ervaring ruimschoots aanwezig is voor het schrijven van hoogstaande blogartikelen, SEO webteksten, teksten voor webshops, persberichten en meer.

U kunt onze scherpe tarieven online bekijken of een vrijblijvende offerteaanvraag doen. Wij stellen deze graag voor u op. Natuurlijk bent u ook welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie of advies. U kunt dan bellen naar 085 - 065 41 98 of mailen naar info@textmakelaar.nl.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op