Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Made

Wilt u een tekstschrijver in Made inzetten om de online content van uw website of webwinkel te verzorgen? Dan is het vanzelfsprekend dat het prettig is wanneer de tekstschrijver of copywriter veel kennis heeft van uw specifieke business en uw doelgroep(en). Daarnaast is het fijn als de tekstschrijver direct ook rekening kan houden met het realiseren van een goede vindbaarheid. Bent u nog op zoek naar deze tekstschrijver in Made? TextMakelaar biedt u de beste tekstspecialist voor uw opdracht.

Tekstbureau Made

Ons tekstbureau in Made kan u de meest uiteenlopende soorten teksten leveren tegen een tarief vanaf € 0,04 per woord. U kunt hierbij denken aan onder meer categorieteksten en productomschrijvingen voor webwinkels, SEO-webteksten, informatieve content, periodieke blogs en persberichten. Wanneer u de content op korte termijn nodig heeft, dan kunt u onze spoedservice aanspreken tegen het vaste woordtarief van € 0,05. Dit geldt voor opdrachten tot 10.000 woorden die binnen twee werkdagen moeten worden aangeleverd.

Offerte aanvragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst eens kennis wilt maken met de mogelijkheden, de stijl en de kwaliteiten van de tekstschrijver in Made die het meest geschikt is voor uw opdracht. U kunt ook op onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer informatie of advies? Bel dan naar 085 - 065 41 98 of stuur een mail naar info@textmakelaar.nl.

Neem voor meer informatie contact met ons op