Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Losser

Woont of werkt u in Losser en heeft u een tekstschrijver nodig? Dan heeft u gevonden wat u zocht. TextMakelaar is een collectief van schrijvers die gespecialiseerd zijn in het schrijven van teksten voor het web. Daarbij kunt u denken aan SEO-teksten, blogartikelen of productpagina's voor webshops. Naast het leveren van nieuwe teksten behoort ook het herschrijven van bestaande teksten tot onze dienstverlening. Wij werken voor zowel bedrijven als voor particulieren in het hele land. Dus ook in Losser.

Tekstbureau Losser

Heeft u uw teksten snel nodig? Dat is voor ons geen enkel probleem. Omdat wij een collectief zijn, kunnen we in korte tijd veel teksten aanleveren. Handig als u bijvoorbeeld een nieuwe webwinkel helemaal moet vullen met productteksten. Is er echt haast bij, dan kunt u via een spoedopdracht teksten met een omvang van tot tienduizend woorden al binnen twee dagen ontvangen. Wij hebben al voor veel verschillende opdrachtgevers, ook in Losser en omgeving, teksten geschreven en heeft dus veel ervaring in het maken van webteksten.

Offerte aanvragen

TextMakelaar levert tegen tarieven vanaf € 0,04 per woord voor standaardteksten (spoedteksten voor € 0,05 per woord). Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan via het offerteformulier. Meer informatie aanvragen kan via 085 - 065 41 98, of met een e-mail naar info@textmakelaar.nl. Wij horen graag van u.

Neem voor meer informatie contact met ons op