Canvas menu

Persberichten vanaf 3,0 cent per woord

Persberichten laten schrijven

Zoekt u een tekstschrijver voor het schrijven van één of meerdere persberichten? TextMakelaar gaat graag voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw persbericht onder de aandacht komt.

Persberichten vereisen een hoge mate van aandacht. Het gaat hier niet om een stukje vermakelijke tekst, maar om een verklaring die een serieuze aanpak vereist. Het overbrengen van een belangrijke boodschap gebeurt natuurlijk het best middels een persbericht, maar het opstellen van persberichten blijkt in de praktijk vaak nog niet eenvoudig.

Het volgen van de richtlijnen voor persberichten

Persberichten zijn tekststukken waar veel van verwacht wordt door lezers. Vanzelfsprekend mogen er geen fouten in staan, maar daarnaast is het ook zo dat alle onnodige opvulling als ongewenst wordt ervaren. Hier struikelen velen dan ook over.

Hoe schrijft u nu een persbericht met een heldere boodschap, zonder poespas en toch met een goed aantal woorden? De richtlijnen voor persberichten zijn vaak verwarrend en daarnaast ook niet altijd passend voor iedere onderneming en elke mededeling.

Wij zorgen graag voor effectieve en doeltreffende persberichten die op de eerste plaats aan uw voorkeuren voldoen en daarnaast ook voldoen aan alle belangrijke richtlijnen. Dit betekent dat u van ons persberichten ontvangt die de boodschap overbrengen op een manier die uw specifieke doelgroep gegarandeerd aan zal spreken. U zult het met ons eens zijn dat een persbericht over een congres een geheel andere aanpak vereist dan een persbericht over het verschijnen van een nieuwe collectie babykleding.

Voor ieder persbericht de juiste schrijver

Wij verzorgen hoogstaande persberichten die doen waar zij voor bedoeld zijn. Doordat wij bestaan uit een collectief schrijvers is er altijd een professional binnen ons team beschikbaar met de nodige expertise betreffende het onderwerp. Persberichten hebben vaker haast. U kunt in dit geval altijd gebruik maken van onze spoedservice, waarbij u tekststukken gegarandeerd binnen 2 werkdagen krijgt aangeleverd tegen een tarief van slechts 5 cent per woord.

Uiteraard kunnen wij u, naast doeltreffende persberichten, ook tal van andere soorten teksten aanbieden. U kunt hierbij denken aan SEO webteksten, teksten voor webshops en blogartikelen. Kwaliteitsteksten zijn bij ons al te bestellen vanaf 3 cent per woord.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u interesse in het afnemen van persberichten of andere teksten van onze hand? Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie of advies kunt u ook mailen naar info@textmakelaar.nl of bellen naar 085 - 065 41 98.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op