Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver Groningen

In een maatschappij waarin de online wereld een steeds grotere plaats inneemt, is het van groot belang om met uw bedrijf op internet goed voor de dag te komen. Daarbij gaat het niet alleen om de vormgeving, maar zeker ook om de inhoud. Een goede website met pakkende teksten verleidt uw bezoekers om tot actie over te gaan. Of dat nu gaat om een tekst om nieuwe leden te werven, om het kopen van uw producten of diensten, of om het inschrijven voor een nieuwsbrief, met een SEO-tekstschrijver Groningen weet u zeker dat u uw doel sterk naar voren kunt brengen.

Webcontent is onze specialisatie

Bij TextMakelaar is het schrijven van webteksten niet alleen onze passie, maar hebben wij er ook onze specialisatie van gemaakt. Onze schrijvers houden niet alleen uw doelgroep in het achterhoofd bij het schrijven van uw teksten, maar ze houden ook rekening met de vindbaarheid van uw site door zoekmachines zoals Google. Het is immers van belang dat uw klanten uw website ook vinden wanneer zij informatie zoeken op internet. Met een tekstschrijver Groningen van TextMakelaar slaat u dus twee vliegen in één klap. Wij schrijven bovendien alle soorten webteksten, van persberichten tot blogartikelen.

Vaste tarieven

Bent u bang dat u diep in de buidel moet tasten om uw teksten door een professionele tekstschrijver Groningen te laten schrijven? Bij TextMakelaar hanteren we lage tarieven. Onze prijzen staan bovendien vast, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bij ons tekstbureau gelden drie verschillende tarieven:

 • Een standaard tarief van €0,04 per woord. Tegen deze scherpe prijs kunnen wij teksten tot 20.000 woorden binnen 5 werkdagen aanleveren.
 • Een spoedtarief van €0,05 per woord. Dit geldt voor opdrachten tot 10.000 woorden die binnen 2 werkdagen aangeleverd moeten worden.
 • Schrijverscollectief

  TextMakelaar is een tekstbureau dat bestaat uit een collectief van ervaren tekstschrijvers. Het grote voordeel hiervan is dat wij altijd in korte tijd kwalitatief hoogwaardige teksten kunnen leveren. Wij hebben voor tal van bedrijven teksten opgeleverd en wenden onze ervaring graag aan om u het schrijfwerk uit handen te nemen. Wilt u meer informatie over een tekstschrijver Groningen? Stuurt u ons gerust een email naar info@textmakelaar.nl of bel ons op telefoonnummer 085 - 065 41 98. Wij helpen u graag verder.

  Over ons

  Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

  Neem voor meer informatie contact met ons op