Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver Rotterdam

Zoekt u een vakbekwame tekstschrijver voor het schrijven van doeltreffende webteksten? Wij klimmen als geroutineerd tekstbureau graag voor u in de pen. Bij ons kunt u vanaf het 4 cent per woord teksten afnemen. Via onze site kunt u een offerte aanvragen.

Pakkende webteksten

Een goede website bestaat niet alleen uit een mooie vormgeving, maar dient ook op een heldere manier over te brengen wat uw doelen zijn. Goede teksten zijn daarvoor de basis. Niet alleen teksten die bezoekers verleiden om klant bij u te worden, maar die tegelijkertijd uw website optimaliseren voor de vindbaarheid in zoekmachines. Zoekt u daarvoor de hulp van een tekstschrijver Rotterdam? Die kan TextMakelaar u bieden.

Inhoud en vindbaarheid

Een prachtige, wervende tekst op uw website heeft weinig meerwaarde als uw website niet goed scoort in Google. Het is daarom van belang dat een tekstschrijver Rotterdam niet alleen rekening houdt met de doelgroep van uw bedrijf, maar ook met de manier waarop uw informatie via zoekmachines gevonden kan worden. Onze tekstschrijvers weten hier alles van en schrijven unieke teksten die altijd SEO-proof zijn. Zo leidt u meer potentiële klanten naar uw website, waar u ze vervolgens met pakkende teksten uitnodigt om tot actie over te gaan, bijvoorbeeld door uw diensten af te nemen of door een offerte aan te vragen.

Goede service tegen een scherp tarief

TextMakelaar is een tekstbureau dat werkt met een schrijverscollectief. Dit houdt in dat wij elke tekst in korte tijd kunnen aanleveren. Wij werken daarnaast met vaste tarieven en kennen daarin twee categorieën:

 • Het standaardtarief: vanaf € 0,04 per woord schrijven wij elk soort webtekst voor u.
 • Het spoedtarief: als uw tekst meer haast heeft dan kunt u voor €0,05 per woord een spoedtekst laten schrijven. Teksten tot 10.000 woorden zijn dan gegarandeerd binnen twee werkdagen gereed.
 • Schrijvers voor elke tekst

  Doordat wij met een groot bestand aan schrijvers werken, hebben wij voor iedere tekst een ervaren tekstschrijver die de juiste woorden voor uw tekst weet te vinden. Voor uw tekstschrijver uit Rotterdam hoeft u dus niet verder te zoeken. TextMakelaar is u graag van dienst met uw webteksten.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan via deze website of e-mail voor meer informatie naar info@textmakelaar.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 085 - 065 41 98.

  Over ons

  Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

  Neem voor meer informatie contact met ons op