Canvas menu

Productteksten vanaf 3,0 cent per woord

Productteksten laten schrijven

Zoekt u een professional voor het schrijven van teksten voor uw webshop? Als schrijverscollectief schrijven wij geoptimaliseerde productteksten voor tal van webshops. Ervaar het zelf door een opdracht naar ons door te sturen. Naast productteksten voor uw webshop kunt u door TextMakelaar ook uw categorieteksten of blogartikelen laten schrijven.

Waaraan moeten productomschrijvingen voldoen?

Productteksten hebben een andere indeling dan categorieteksten. Een producttekst heeft meer structuur nodig en dient te worden opgedeeld in drie alinea's, waarbij iedere alinea een eigen doel heeft. De eerste alinea bevat maximaal 100 woorden en is bedoeld om het product te introduceren. De tweede alinea gaat hier dieper op in en geeft meer specifieke informatie over het product. De laatste alinea kan uitstekend worden gebruikt om nog eens aan te moedigen en te overtuigen, maar is ook ideaal te gebruiken om wat links te verwerken naar andere, soortgelijke producten.

Aantal woorden

Het is belangrijk dat een producttekst minimaal 100 woorden bevat, maar in de regel is dit wel wat weinig. Anderzijds is het ook niet aan te raden om de tekst langer dan 350 woorden te maken. Veel webshops kiezen ervoor om de informatie van de leverancier te gebruiken als producttekst. Dit is af te raden, vooral omdat het dubbele content is die ook door concurrerende webshops wordt gebruikt. Het draagt niet bij aan het realiseren van een goede vindbaarheid. De kans is namelijk groot dat pagina's met duplicate content niet worden geïndexeerd in een zoekmachine zoals Google.

Goede productteksten laten verzorgen

Sterke, effectieve en motiverende productomschrijvingen zijn niet alleen helder ingedeeld, maar zijn ook voorzien van relevante keywords en interne links. De teksten moeten vooral gericht zijn op de bezoeker, maar daarnaast moet er ook een zekere mate van aandacht worden besteed aan het creëren van waarde voor Google. Vanzelfsprekend houden wij rekening met alle belangrijke factoren wanneer wij uw productteksten mogen verzorgen.

Ons tarief

De door ons geschreven productomschrijvingen worden geleverd tegen een woordprijs vanaf 4 eurocent. Schrijfopdrachten tot 20.000 woorden kunnen desgewenst binnen vijf werkdagen worden aangeleverd. Wanneer er haast bij uw project geboden is, dan kunt u gebruik maken van onze spoedservice.

Offerte aanvragen

Natuurlijk zijn wij er om u te adviseren bij uw project en om u van meer informatie te voorzien. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 065 41 98 of door te mailen naar info@textmakelaar.nl. Wanneer u direct een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van het online offerteaanvraagformulier.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op