Canvas menu

Redigeren vanaf 4,0 cent per woord

Uw teksten laten redigeren

Wij kunnen uw teksten professioneel redigeren zodat u deze met een gerust hart kunt publiceren. Het komt vaak voor dat mensen blind zijn wanneer het om de eigen teksten gaat. Dit wil zeggen dat foutjes in eigen teksten niet opvallen, omdat u het zelf zo heeft gecreëerd. Dit is overigens heel gewoon, want verreweg de meeste tekstschrijvers hebben ook last van deze zogenaamde blindheid voor eigen creaties.

Waarom een tekst laten redigeren?

Het laten redigeren van teksten kan om diverse redenen gewenst of aan te raden zijn. U kunt ervoor kiezen om uw teksten te laten redigeren wanneer u zeker wilt zijn dat u echt geen spel- en grammaticafouten over het hoofd heeft gezien, wanneer u zeker wilt weten dat de relevante keywords op de juiste wijze zijn verwerkt of bijvoorbeeld omdat u zich niet volledig kunt vinden in de zinsopbouw.

Soms is het voldoende om de tekst even te laten rusten en later weer door te nemen, maar zeker als het om zakelijke teksten gaat wilt u vaak toch liever het zekere voor het onzekere nemen. Dan staan wij voor u klaar met een professionele service om uw teksten te redigeren. Hierbij staan wij garant voor een verbeterde cohesie, een optimale stijl en spelling en een aangenamere zinsopbouw wanneer dit nodig is.

Laten redigeren of laten herschrijven?

Er bestaat weleens verwarring over de termen redigeren en herschrijven. U kunt voor beide services bij ons terecht, maar wij leggen u uiteraard wel graag beknopt het verschil uit. Wanneer u een tekst heeft die u zelf heel prettig vindt en die eigenlijk al helemaal klaar is, maar die nog wel even gecontroleerd moet worden op bepaalde punten, dan kiest u ervoor om de tekst te laten redigeren. Heeft u een tekst die niet lekker loopt en die eigenlijk nog niets meer is dan een verzameling van losse stukjes informatie? Dan kan hier middels herschrijven een mooi doorlopend geheel van worden gemaakt.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het compleet nieuw laten schrijven van unieke content. U kunt hierbij denken aan onder meer SEO webteksten, persberichten, blogartikelen en teksten voor webshops, zoals productteksten en categorieteksten. Doordat wij bestaan uit een collectief tekstschrijvers is er altijd een professional beschikbaar die de juiste kennis in huis heeft om uw teksten te creëren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt bij ons terecht voor kwaliteitsteksten vanaf 4 cent per woord. Heeft u een spoedopdracht? U kunt rekenen op een oplevering tot 10.000 woorden binnen twee werkdagen met onze spoedservice, waarvoor u slechts 5 cent per woord betaalt.

U kunt bij ons online een offerte aanvragen via het offerteaanvraagformulier. Wilt u eerst meer informatie of persoonlijk advies? Bel dan naar 085 - 065 41 98 of stuur een mail naar info@textmakelaar.nl. Wij helpen u graag verder.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op