Canvas menu

SEO-teksten vanaf 3,0 cent per woord

SEO-teksten laten schrijven

Wilt u dat uw website beter gevonden wordt in Google? Laat uw SEO-content door een ervaren SEO-tekstschrijver schrijven en verbeter uw positie in Google. Wij schrijven content die perfect aansluit bij uw doelgroep, uitstekend leesbaar en zoekmachine-vriendelijk is.

SEO-teksten die er toe doen

SEO-teksten worden om meerdere redenen geschreven. Het hoofddoel van dit soort content is het realiseren van een optimale vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Daarnaast zijn deze webteksten bedoeld om de juiste zoekers vanuit de zoekmachine naar de website te trekken, dus bezoekers waar u echt iets aan heeft. Het is dan belangrijk dat er de juiste aandacht wordt besteed aan deze teksten, en dat doen wij graag voor u.

TextMakelaar controleert niet alleen de relevantie van de keywords die voor uw website worden gebruikt, maar kijkt hierbij ook naar de concurrentie. Bovendien is het tegenwoordig ook aan te raden om te kijken naar interessante longtail keywords. Dit zijn trefwoordzinnen van meerdere woorden. Op veel zoekwoorden van één of twee woorden is er vaak veel concurrentie. Bezoekers die vanuit een zoekmachine op deze zoekwoorden op een website komen zijn vaak van lage kwaliteit. De conversie op deze zoekwoorden is dus lager. Bij longtail keywords is de conversie aanzienlijk hoger. Wij schrijven SEO-teksten met relevante longtail keywords.

Aantrekkelijke en motiverende SEO-teksten

Er worden diverse eisen gesteld aan SEO-content. Zo dienen de teksten uniek te zijn en dienen deze de meeste relevante zoekwoorden een juist aantal keren bevatten. Daarnaast is de lengte van de SEO-teksten een aandachtspunt en moet er aandacht worden besteed aan een goede indeling. Kortom, er gelden diverse richtlijnen waar SEO-teksten aan dienen te voldoen, maar dan zijn we er nog niet.

SEO-teksten zijn namelijk ook de teksten waarop uw bezoekers binnenkomen. Wanneer de tekst uitsluitend voldoet aan de regels en richtlijnen, maar niet prettig leesbaar zijn, maken de bezoekers direct rechtsomkeer. Om dit te voorkomen zorgen wij er ook voor dat deze SEO-content interessant is om te lezen. U mag van TextMakelaar altijd aantrekkelijke, doeltreffende en motiverende teksten verwachten.

Scherp geprijsde SEO-content

TextMakelaar werkt met de beste schrijvers en binnen ons team zijn ook enkele SEO-experts te vinden die zich sterk inzetten om effectieve SEO-teksten te schrijven voor onze opdrachtgevers. Met een tarief vanaf 3 cent per woord kunt u al heel voordelig werken aan een optimale vindbaarheid van uw website.

Heeft u interesse in onze kwalitatieve SEO-teksten, maar wilt u eerst meer informatie of advies? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een offerte aanvragen voor het laten schrijven van de SEO-teksten. Wij zijn voor vragen te bereiken via info@textmakelaar.nl of 085 - 065 41 98.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op