Canvas menu

Webteksten vanaf 2,5 cent per woord

SEO-tekstschrijver

Of u nu een kleine zelfstandige bent, een zzp-er, of dat u aan het hoofd staat van een groot bedrijf, voor iedere onderneming is het van aanzienlijk belang om goed vindbaar te zijn op internet. Door het optimaliseren van uw website kunt u ervoor zorgen dat klanten, die informatie zoeken op internet, bij u terecht komen. Dit proces van optimaliseren heet Search Engine Optimalisation, of afgekort SEO, en kan uitgevoerd worden door een SEO-tekstschrijver. Een SEO-tekstschrijver zorgt niet alleen voor een goede score in zoekmachines zoals Google, maar ook voor wervende teksten waarmee u bezoekers van uw site tot actie aanzet, bijvoorbeeld om klant bij u te worden.

Groot aanbod

Wanneer u echter op zoek gaat naar een SEO-tekstschrijver, zult u al gauw merken dat er een groot aanbod is. Hoe vindt u echter een goede schrijver, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Want een SEO-tekst moet niet alleen maar voor Google geschreven worden, het moet tevens een pakkende, soepele tekst zijn die de lezer verleidt. Bij TextMakelaar bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze schrijvers zijn stuk voor stuk taalfanaten, die voor iedere website de juiste toon weten te vinden. Onze teksten zijn gegarandeerd uniek en SEO proof en zijn daarmee een waardevolle investering voor uw website.

Duidelijkheid voorop

Het investeren in de optimalisatie van uw website hoeft niet duur te zijn. Ons tekstbureau hanteert vaste, lage tarieven. U weet hierdoor altijd precies wat u van ons kunt verwachten. Standaard hanteren wij een tarief van €0,025 per woord. Voor een tekst tot 20.000 woorden kunt u er dan op rekenen dat wij deze binnen 5 werkdagen aanleveren. Natuurlijk kan het voorkomen dat u geen 5 werkdagen kunt wachten en daarom hebben wij naast het standaardtarief ook een spoedtarief. Een spoedopdracht tot 10.000 woorden kan binnen 2 werkdagen geleverd worden. U betaalt daarvoor slechts een kleine meerprijs. Wij hanteren een vast spoedtarief van €0,035 per woord.

Maak voordelig kennis

Heeft u een SEO tekstschrijver nodig en wilt u kennismaken met TextMakelaar ? Dan bieden wij u eenmalig onze introductie-actie aan. Wij schrijven kosteloos voor nieuwe klanten een proeftekst tot 500 woorden. Voor meer informatie kunt u ons ten alle tijden mailen op info@textmakelaar.nl of bel naar telefoonnummer 085 - 065 41 98. U kunt ook via het offerteformulier op deze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Ontdek de meerwaarde van een professionele tekstschrijver en laat uw SEO-teksten door TextMakelaar schrijven. Wij nemen u graag het schrijfwerk uit handen.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op