Canvas menu

Webteksten vanaf 3,0 cent per woord

Zoekt u een SEO-tekstschrijver?

Heeft u webteksten nodig en zoekt u voor het schrijven van deze teksten een SEO-tekstschrijver? Wij schrijven pakkende SEO-teksten afgestemd op de zoekende lezer. Door het optimaliseren van uw website kunt u ervoor zorgen dat klanten, die informatie zoeken op internet, bij u terecht komen. Dit proces van optimaliseren heet Search engine optimization, of afgekort SEO, en kan uitgevoerd worden met behulp van een taalkundig pietje-precies van TextMakelaar.

Groot aanbod SEO-tekstschrijvers

Wanneer u op zoek gaat naar een SEO-tekstschrijver, zult u al gauw merken dat er een groot aanbod is. Hoe vindt u die ene goede schrijver, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Want een SEO-tekst moet niet alleen maar voor Google geschreven worden, het moet tevens een pakkende, soepele tekst zijn die de lezer verleidt. Bij TextMakelaar bent u hiervoor aan het juiste adres.

Onze schrijvers zijn stuk voor stuk taalfanaten, die voor iedere website de juiste toon weten te vinden. Onze teksten zijn gegarandeerd uniek en SEO-proof en zijn daarmee een waardevolle investering voor uw website.

Duidelijkheid voorop

Het investeren in de optimalisatie van uw website hoeft niet duur te zijn. Ons tekstbureau hanteert vaste, lage tarieven. U weet hierdoor altijd precies wat u van ons kunt verwachten. Standaard hanteren wij een tarief van € 0,03 per woord. Wij hebben naast het standaardtarief ook een spoedtarief. Een spoedopdracht tot 10.000 woorden kan binnen twee werkdagen geleverd worden. U betaalt daarvoor slechts een kleine meerprijs. Wij hanteren een vast spoedtarief van € 0,05 per woord.

Offerte

U kunt ook via het offerteformulier op deze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Ontdek de meerwaarde van een professionele SEO-tekstschrijver en laat uw SEO-teksten door TextMakelaar schrijven. Wij nemen u graag het schrijfwerk uit handen.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op