Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Schakel ons tekstbureau in

Zoekt u een tekstbureau voor het vervaardigen van webteksten? Wij zijn dagelijks voor onze klanten in de weer met schrijven, redigeren of herschrijven van alle denkbare vormen van online communicatie. Dat kunnen SEO-teksten zijn, blogartikelen, persberichten of teksten voor een webshop. Ook worden wij graag ingeschakeld voor redactie- en herschrijfwerkzaamheden. TextMakelaar staat voor u klaar. U concentreert zich op uw werk, wij op het onze. Samen komen wij tot resultaat.

Losse opdrachten of een meer structurele samenwerking

Het staat u natuurlijk helemaal vrij om zelf een vorm te kiezen waarin u onze samenwerking wilt gieten. De gebruikelijke vorm is: de losse opdracht. U plaatst een opdracht voor het schrijven van webteksten. Wij voeren die uit en sturen een rekening die u vervolgens betaalt. Niets mis mee, maar het kan een stuk doelmatiger. Op hoofdlijnen werkt dat als volgt:

  1. U inventariseert hoeveel schrijf- en redactiecapaciteit u per maand nodig heeft.
  2. Wij maken daar (prijs)afspraken over. U krijgt dan per maand nog maar één factuur.
  3. U ontvangt van ons iedere maand kwalitatieve webcontent.

Onze dienstverlening

Het schrijversambacht kent ook voor het onlinekanaal allerlei disciplines: copywriting, tekstschrijven en SEO-tekstschrijven. Stuk voor stuk vormen die wij onze klanten graag bieden. Ons tarief begint bij 4,0 eurocent per woord.

Voor de buitenstaander lijken tekstschrijven en copywriting hetzelfde. Maar dat is niet zo. Gaat het bij tekstschrijven toch vooral om het goed (en foutloos) overbrengen van de boodschap, bij copywriting heeft u te maken met aanvullende eisen. (Neuro)marketing, public relations en conceptontwikkeling. Het op de juiste manier toepassen van deze randvoorwaarden, maakt copywriting tot een apart specialisme.

In het kort komt het erop neer dat wij de teksten voor uw website niet alleen op een plezierige manier schrijven. Wij zorgen er ook voor dat de teksten goed vindbaar zijn op internet. Wij schrijven de teksten dusdanig dat de ongeduldige consument van vandaag de dag langer dan 10 seconden op uw website blijft. Vanzelfsprekend doen wij dat ook graag voor uw webshop. De actie volgt dan bijna vanzelf.

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen? Met het online offerteformulier heeft u spoedig een offerte in uw mailbox. Heeft u vragen? Neem contact op en wij helpen u verder. Stuur een e-mail naar info@textmakelaar.nl of bel met: 085 - 065 41 98.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op