Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Teksten voor webshops

Runt u een webshop en bent u op zoek naar een tekstschrijver voor het vervaardigen van content voor uw shop? Roep dan de hulp in van TextMakelaar. Wij schrijven graag unieke, pakkende teksten om uw webwinkel in de schijnwerpers te zetten. Op onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.

Want ook al hangt het succes van uw webshop voor een groot deel af van uw assortiment en van hoe scherp de prijzen zijn, uiteindelijk haken klanten af wanneer uw teksten niet prettig leesbaar, of zelfs onduidelijk, zijn. Een heldere tekst helpt de klant om een beeld te vormen van wat u te koop aanbiedt. Teksten voor webshops kunt u daarom het beste door TextMakelaar laten schrijven.

Wij schrijven de volgende webshopteksten:

 • Categorieteksten
 • Productteksten
 • Blogteksten
 • SEO-teksten
 • Een tekstschrijver zet aan tot actie

  Het is fijn als u veel bezoekers naar uw website kunt trekken, maar het is nog beter als deze bezoekers ook overgaan tot actie, namelijk het kopen van uw producten. Een goede tekstschrijver zorgt er bij het schrijven van teksten voor webshops dan ook voor dat de bezoeker gestimuleerd wordt om klant te worden en uw product aan te schaffen. TextMakelaar heeft veel ervaring met webteksten bij tal van opdrachtgevers en kan u voorzien van gedegen teksten van hoog niveau.

  Betaal per woord

  De tarieven van tekstschrijvers kunnen behoorlijk uiteenlopen en bij de één betaalt u per uur, bij de ander per woord. Bij TextMakelaar hebben we gekozen voor een transparante aanpak door vaste tarieven te hanteren per woord. Zo betaalt u alleen voor wat u echt nodig heeft. Onze tarieven en levertijden voor teksten voor webshops zijn als volgt:

 • Standaard: € 0,04 per woord.
 • Spoed: € 0,05 per woord. Levering van een tekst tot 10.000 woorden binnen twee werkdagen.
 • Snel en goed

  TextMakelaar levert teksten die uniek en SEO-proof zijn. Kwaliteit staat bij ons voorop en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elk soort tekst voor u schrijven. Wij bestaan uit een collectief van schrijvers, waardoor wij onze snelle levertijden kunnen garanderen.

  Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het offerteformulier in op deze website. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie via telefoonnummer 085 - 065 41 98 of door te mailen naar info@textmakelaar.nl.

  Over ons

  Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

  Neem voor meer informatie contact met ons op