Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

SEO-tekstschrijver voor een webshop

Wilt u een SEO-tekstschrijver voor een webshop inschakelen? Dan kunt u een professionele, ervaren en enthousiaste SEO-tekstschrijver voor uw webshop vinden bij TextMakelaar. Websites worden over het algemeen goed voorzien van unieke content, maar webwinkels worden hierbij vaak vergeten. Dit is zonde, want wanneer u een SEO-tekstschrijver voor uw webwinkel inschakelt, dan kunt u zeker uw voordeel doen met de resultaten. SEO-content zorgt namelijk altijd voor een betere positie in Google en meer traffic, ook als het om een webwinkel gaat.

Waarom een SEO-tekstschrijver voor een webshop?

Er zijn natuurlijk veel soorten tekstschrijvers en iedere professional heeft eigen talenten. Zo zijn er bijvoorbeeld blogschrijvers, copywriters en SEO-tekstschrijvers voor webshops. U vindt al deze tekstschrijvers natuurlijk bij TextMakelaar. Voor uw webwinkel is het belangrijk om bewust te kiezen voor een SEO-tekstschrijver door een webshop. Deze weet namelijk precies wat een webwinkel nodig heeft om goed te scoren in zoekmachines én bij de bezoekers. U hoeft niet zelf op zoek te gaan naar de juiste SEO-tekstschrijver voor uw webwinkel binnen ons collectief. Wij zoeken de juiste professional voor u op en plaatsen uw opdracht direct bij deze SEO-schrijver voor uw webshop.

De juiste teksten voor uw webshop laten schrijven

U kunt diverse teksten voor uw webshop laten schrijven. Op de eerste plaats kunnen natuurlijk de vaste pagina’s worden verzorgd. Hierbij valt te denken aan de homepage, de over ons pagina en de contactpagina. Daarnaast is het goed om product- en categorieteksten voor uw webshop te laten schrijven. Uiteraard wordt er in alle teksten rekening gehouden met SEO. Hierdoor wordt uw webwinkel beter vindbaar in zoekmachines en mag u op relatief korte termijn al meer bezoekers in de webshop verwachten. Uiteraard kunnen er ook blogteksten voor uw webshop worden geschreven.

Zijn SEO-teksten niet slecht leesbaar?

Voorheen hadden we te maken met een zogenaamde keyword density, waarbij een keyword 2 tot 5 procent terug moest komen in een tekst. Dit kon inderdaad slecht leesbare teksten opleveren. Tegenwoordig schrijven we SEO-teksten voor webshops en websites volgens vernieuwde regels en richtlijnen van de zoekmachines, waaronder natuurlijk Google. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van een focus keyword, maar ook van ondersteunende keywords en synoniemen. Daarbij hoeven de zoektermen lang niet meer zo veel in een tekst voor te komen. Google hecht nu meer aan kwalitatief hoogwaardige en waardevolle content. Daar zorgen wij graag voor. De SEO-tekstschrijver die voor uw webshop wordt ingezet zorgt voor fijn leesbare content voor uw webshopbezoekers.

Zoekt u de juiste SEO-tekstschrijver voor een webshop?

Wilt u de content voor uw webwinkel laten verzorgen door een ervaren en gedreven SEO-tekstschrijver? TextMakelaar is een collectief van tekstschrijvers. Binnen dit collectief is zeker een SEO-tekstschrijver voor uw webshop te vinden. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op om uw opdracht te bespreken. U vindt bij ons gegarandeerd de juiste SEO-tekstschrijver voor uw webshop.

Over ons

Wij zijn thuis in alle online media. Onze tekstschrijvers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het schrijversvak. Van SEO-teksten tot advertorials; voor alle webteksten kunt u een beroep op ons doen.

Neem voor meer informatie contact met ons op