Canvas menu

Webteksten vanaf 4,0 cent per woord

Tekstschrijver & copywriter Leerdam

Bent u in Leerdam op zoek naar een deskundig tekstschrijver? Dan vindt u deze bij ons. Wij zijn TextMakelaar, een landelijk opererend schrijverscollectief en dus ook werkzaam in Leerdam. Wij focussen ons op content strategie volgens de laatste SEO-richtlijnen. Dit wil zeggen dat wij uw webteksten dusdanig vorm en inhoud geven dat zij bijdragen aan een beter optimaliseerde website. Dit kan resulteren in een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Tekstbureau Leerdam

Ons tekstbureau in Leerdam houdt zich vooral bezig met de inhoud die de door u beoogde lezers aanspreekt. Door jarenlange ervaring en veelzijdige kennis van nagenoeg ieder onderwerp mag TextMakelaar hier een hoogstaand specialist in genoemd worden. Hierdoor kunt u op ons vertrouwen voor al uw persberichten, blogartikelen, categorieteksten en productteksten voor webshops. Daarnaast redigeren en herschrijven we ook al uw teksten. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en een snelle service.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met 085 - 065 41 98. Of u schrijft ons een e-mail: info@textmakelaar.nl. Wij schrijven standaard teksten vanaf € 0,04 per woord. Wanneer u met spoed een tekst nodig heeft dan kan dat uiteraard ook. Wij leveren tot 10.000 woorden binnen twee werkdagen op. De kosten hiervoor zijn € 0,05 per woord. Indien u meteen gebruik wilt maken van onze kwaliteit, dan kunt u via het formulier op onze website een offerte aanvragen.

Neem voor meer informatie contact met ons op